Wie ben ik?

De foto hiernaast verwijst naar een van de types van het Enneagram. Is zij een helper, de winnaar of de toch de romanticus of perfectionist? Of nog een ander type?

Wil je over jezelf weten welk type bij jou dominant is en een grote rol in jouw leven speelt, kom dan naar deze Enneagram workshop van Sumeno!

Het Enneagram is een psychologisch model en kent negen karaktertypen. Elk type heeft bepaalde eigenschappen. Het laat zien waardoor jouw gedrag wordt aangestuurd, hoe jouw communicatiestijl is en wat je doet in gezelschap van anderen.

Doel van de workshop
Uitvinden wat jouw (dominante) Enneatype is, wat jouw sterke punten en valkuilen zijn en vooral je verborgen talenten ontdekken, zodat je deze leert inzetten. Maar ook het herkennen van karaktereigenschappen van mensen in jouw naaste omgeving zoals familie, collega’s en vrienden, waardoor jij meer begrip en inzicht krijgt in het gedrag en de communicatiestijl van die ander.

Opbouw workshop
Op dinsdagavond 3 november 2020 van 19:00 tot 21:30 vindt de introductieavond plaats. In vogelvlucht maak je dan kennis met het Enneagram.
Daarna is er de mogelijkheid deel te nemen aan 3 verdiepingsavonden. Deze zijn op 10, 17, 24 november 2020 van 19.00 tot 21.30 uur.
Op deze avond behandelen we 3 Enneatypen. Door middel van oefeningen, muziek en informatie krijg je inzicht in jouw dominante Enneatype.

De opzet van de workshop is informatief, ontspannen en heel leerzaam en geeft je gegarandeerd meer inzicht in jezelf en anderen.

Kosten:
Introductieworkshop €30,-
Verdiepingsworkshop van 3 avonden €90,-

ansmini

Inschrijven ?

Mocht u zich willen inschrijven, dan verzoeken wij u om het onderstaand contactformulier in te vullen.