Harmonische Stad Set

Materiaal van Harmonische Stad is nu ook los beschikbaar

Inhoud:

  • Mat
  • 24 Coachingkaarten
  • 2 Cliëntenboekjes *
  • Werkboek voor begeleider

De mat is een grafische weergave van de Stad. Door haar eenvoud legt de mat gemakkelijk het principe van de Stad uit met haar wetmatigheden in communicatie en gedrag. Patronen worden direct helder. Naast dit inzicht biedt de mat diverse werkvormen waardoor er concreet geoefend kan worden.

De kaarten zijn ontworpen om inzicht te verdiepen en bewustzijn te vergroten. Ze bieden bovendien praktische handvatten om te experimenteren met nieuwe gedragsvormen.

De cliëntenboekjes schetsen de achtergrond die als fundament dient voor de aanpak.

Het werkboek voor begeleiders biedt professionals instrumenten om cliënten te stimuleren na te denken over diverse aspecten, en reikt eveneens praktische tools aan voor de cliënt om deze kennis actief toe te passen.

Toepassing voor professionals:
(jeugd)hulpverleners, maatschappelijk werkers, trainers, coaches.

Veel cliënten die hulp zoeken bij professionals zijn op de een of andere manier vastgelopen. Ze hebben bepaalde stadsdelen gemeden en zitten nu figuurlijk op de wal. De Harmonische Stad biedt heldere inzichten en concrete tools om deze problemen aan te pakken. Voor professionals die met teams werken, dient dit ook als hulpmiddel om teamcommunicatie te verhelderen en te versterken.

Materiaal is nu ook beschikbaar zonder cursus.

De ervaring leert dat een cursus nodig is om als professional goed met deze methode te kunnen werken. Indien er belangstelling is voor een cursus, dan kunt u contact opnemen met Sumeno voor meer informatie.

* Deze kunt u altijd bijbestellen.

Complete set voor professionals

249,95

Mocht u meer informatie willen ontvangen of een bestelling willen plaatsen, dan verzoeken wij u om het onderstaand contactformulier in te vullen.